Gavita en Agrolux versterken samenwerking

Gavita en Agrolux intensiveren samenwerking

The Hawthorne Gardening Company gaat de samenwerkingsinspanningen tussen zijn merken Gavita en Agrolux intensiveren met als doel het optimale productportfolio voor de tuinbouwverlichtingsindustrie op te bouwen en de klantenservice te verbeteren. Hawthorne, een leverancier van HPS- en LED-verlichtingsproducten voor tuinbouwtoepassingen wereldwijd, nam Gavita in 2016 en Agrolux in 2017 over. Het zal nu een gezamenlijke aanpak hanteren met beide merken als het gaat om R&D, inkoop en supply chain management. "Als gevolg hiervan zullen we in staat zijn om een meer verbeterd en compleet productassortiment, premium kwaliteit tegen een concurrerende kostprijs en een hoge leverbetrouwbaarheid aan te bieden," verklaarde het Hawthorne-team.

"Wij zijn zeer verheugd over de intensivering van de samenwerking van onze premium verlichtingsmerken," zei Fred Bosch, algemeen directeur van Hawthorne's Europese activiteiten.

"Door ons productportfolio te versterken om klanten beter van dienst te zijn, zetten we een logische stap die perfect past bij onze groeiambitie."

Nieuwe kantoren

Hawthorne Gardening Company heeft een nieuw gecombineerd kantoor van Gavita en Agrolux in Rozenburg (Noord-Holland, NL). In deze vestiging vindt ook de productie van HPS en LED armaturen plaats. Het Agrolux verkoopteam betrekt een nieuw kantoor in Maasdijk en blijft daarmee dicht bij haar klantenkring in het Westland.

Gerelateerd nieuws

Agrolux Sprint Battle tijdens Horticontact 2024

Lees meer

Agrolux at Greentech Amsterdam 2023

Lees meer

Neem contact met ons op

Meer weten over onze LED producten? Of een kijkje nemen bij ‘live’ WEGA armaturen bij één van onze partners? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!