Projecten

Led Projecten

Vestigingen

Recente projecten

Syngenta NC.jpg

Syngenta staat wereld bekend als dé specialist in het opkweken en veredelen van nieuwe soorten zaden en gewassen. Zo is Syngenta in North Carolina bezig met de ontwikkeling van Mais, Katoen etc. Voor dit soort onderzoeken worden extreme lichthoeveelheden gevraagd om de klimaat na te bootsen voor een natuurlijke habitat voor de gewassen. Voor dit project heeft Agrolux een lichtniveau weten te realiseren van ca. 650umol/m2/s1 oftewel 50.000 lux. Dit project is volledig gericht op het nabootsen van de gewenste klimaat. Syngenta kan met deze onderzoeksfaciliteit der mate veel temperatuur verplaatsen of kwijt raken zonder enige regels te over treden.

Voor Agrolux was dit een primeur om een dusdanig lichthoeveelheid te realiseren. Zoals ook op de foto te zien is, lijkt het wel alsof het plafond uit ALF 1000 armaturen bestaat. Agrolux is erg gelukkig met de keuze van Syngenta om voor Agrolux te kiezen. Het vertrouwen dat een groot en wereldwijd bedrijf uitspreekt in Agrolux, zegt veel over de geloofwaardigheid van Agrolux.

default.jpg

Westland Nurseries in Engeland heeft in 2014 gekozen voor armaturen van Agrolux. Zij hebben in dit geval gekozen voor de ALF 600 omdat zij zich specifiek richten op opkweek van micro blad en speciale tomatenrassen. Om hun klanten te voorzien van rassen en gewassen in de winter, hebben zij belichting in een nieuwe deel van de kas toegevoegd.

De belichting zorgt er met name voor dat zij hun specialiteit jaarrond kunnen produceren en hun klanten kunnen beleveren.

Laatste projecten