Over ons

LED’s grow together!

Hoogste kwaliteit assimilatieverlichting
Betrouwbaar advies op maat
Slimme, innovatieve oplossingen
Dutch, eigentijds design
Snelle, wereldwijde levering

Producent van assimilatiebelichting

Agrolux is producent en wereldwijde distributeur van assimilatiebelichting voor de tuinbouw. We onderscheiden ons op basis van advies, service en kwaliteit. We produceren onze eigen armaturen en exporteren die naar klanten wereldwijd. Binnen de tuinbouwbranche profileren we ons door onze grote kennis van zaken, onze uitgebreide ervaring en onze slimme, innovatieve technologische oplossingen. We voorzien u graag van een goed en eerlijk advies, dat precies past bij uw bedrijf en uw mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht voor snelle levering van belichtingsarmaturen of onderdelen.

Agrolux: kennis, ervaring en innovatie

Agrolux is onderdeel van Hawthorne Gardening Company, de grootste fabrikant en distributeur van hydrocultuur producten in Noord-Amerika. Hawthorne Gardening Company is een dochteronderneming van Scotts Miracle-Gro, de wereldleider in gazon- en tuinproducten en is genoteerd aan de New York Stock Exchange (SMG).

Veilig werken met LED verlichting

De innovatie in de verlichting in de glastuinbouw heeft geleid tot het gebruik van LED in de glastuinbouw. Met deze ontwikkelingen komen ook vragen over menselijke gezondheidsrisico’s van werken onder LED-licht. Stigas en Glastuinbouw Nederland hebben samen met o.a. de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) en Wageningen University & Research (WUR) een leaflet samengesteld met maatregelen die telers kunnen nemen en keuzes die ze kunnen maken waardoor het werken onder LED’s zonder risico’s is. Als toonaangevende leverancier van LED-verlichting onderschrijven wij de inhoud van dit leaflet.
Bekijk hier de leaflet

Partners

Agrolux werkt samen met CPMA en van Glase.

Ons team

  • Joram Wijnaendts Van Resandt
  • International Sales Manager Western and Eastern Europe – Asia Pacific
  • [email protected]
  • +31 6 45 13 39 89

Neem contact met ons op

Meer weten over onze LED producten? Of een kijkje nemen bij ‘live’ WEGA armaturen bij één van onze partners? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!