agrolux op de horti contact WEGA

Agrolux was present op de Horti contact 2022 te Gorinchem, we kijken terug op een goed bezochte beurs. Ons innovatief LED portfolio 'WEGA family' heeft een mooie introductie gemaakt op de Nederlandse beurs en is met veel enthousiasme en waardering ontvangen. Onze aanwezigheid heeft kwalitatieve wereldwijde leads opgeleverd en dat is na twee jaar afwezigheid een mooie opsteker. Er was veel waardering voor de creatieve beursstand. De artificiële kasopstelling zorgde voor enorme stopping power en nodigde veel bezoekers uit om een foto te maken. De typische 'Dutch design' tegeltjes van de WEGA vielen eveneens goed in de smaak.

We kijken terug op een mooie week en bedanken alle collega's voor hun medewerking en bijdrage voor deze beurzen. Heeft u de beurs gemist? Dan is er binnenkort een nieuwe kans om ons te ontmoeten. We staan ook op de Greentech in Amsterdam van 14 t/m 16 juni.

Gerelateerd nieuws

Agrolux Sprint Battle tijdens Horticontact 2024

Lees meer

Agrolux at Greentech Amsterdam 2023

Lees meer

Neem contact met ons op

Meer weten over onze LED producten? Of een kijkje nemen bij ‘live’ WEGA armaturen bij één van onze partners? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!