Agrolux Sprint Battle tijdens Horticontact 2024

Agrolux Sprint Battle tijdens Horticontact 2024

Fiets jij sneller dan ons licht?
Nou ja, bijna net zo snel zijn de fietsers van Westland Wil Vooruit. En ook al is bijna niet helemaal, is dit een enorme prestatie die we maar al te graag vieren. Daarom is Agrolux partner van wielervereniging Westland Wil Vooruit. Een samenwerking die bestaat uit snelheid, energie, wilskracht en natuurlijk de winnaarsmentaliteit.

Salesmanagers on our stand

Agrolux Sprint Battle tijdens Horticontact 2024
Tijdens de HortiContact beurs in Gorinchem van dinsdag 4 t/m donderdag 7 maart 2024, nodigen wij bezoekers uit om deel te nemen aan de Agrolux Sprint Battle en kunnen bezoekers kans maken op VIP-Paviljoen kaarten van de Amstel Gold Race op zondag 14 april 2024 om 11.00 in Valkenburg, Limburg.

Over Westland Wil Vooruit
Wielervereniging Westland Wil Vooruit gevestigd in Honselersdijk is het positieve visitekaartje van het Westland en omstreken en behoort met circa 700 leden tot een van de grootste wielerverenigingen van Nederland. Een gevarieerd pallet aan lokale- en regionale bedrijven draagt met veel toewijding onze wielervereniging al jaren een warm hart toe waardoor we in staat zijn structureel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Westlands wielertalent.
Promotional terms and conditions Agrolux

Gerelateerd nieuws

Agrolux at Greentech Amsterdam 2023

Lees meer

Neem contact met ons op

Meer weten over onze LED producten? Of een kijkje nemen bij ‘live’ WEGA armaturen bij één van onze partners? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!