Reflectorkappen

LED’s grow together!

hoogste kwaliteit assimilatieverlichting
betrouwbaar advies op maat
slimme, innovatieve oplossingen
Dutch, eigentijds design
snelle, wereldwijde levering

Reflectorkappen voor assimilatiebelichting

Assimilatiebelichting is een kostbare investering, die een optimaal resultaat moet bieden. Het is dus van belang dat alle armaturen met maximaal rendement kunnen functioneren. Uw reflectorkappen spelen hierin een belangrijke rol.

Neemt het rendement van uw armaturen af door vervuiling van de reflectorkappen? Dan heeft u verschillende opties:

  • uw huidige reflectorkappen wassen en coaten
  • uw huidige reflectorkappen anodiseren
  • uw huidige reflectorkappen vervangen

Welke optie voor u het beste is, hangt af van de staat van uw installatie en reflectoren. Zowel voor het onderhoud van uw huidige reflectoren als voor het aanschaffen van nieuwe reflectorkappen kunt u terecht bij Agrolux.

Onderhoud reflectorkappen

Voor een optimaal resultaat van uw reflectoren, adviseren wij om uw reflectorkappen jaarlijks te reinigen. Dit zorgt voor een verbeterde lichtopbrengst en is tevens belangrijk voor het behoud van uw reflectoren.

Indien de lichtopbrengst van uw armaturen afneemt en/of uw reflectorkappen vervuild zijn, dan is het zinvol om uw reflectoren te wassen en te coaten of te anodiseren.

Uw reflectorkappen wassen en coaten

Wilt u een beter rendement van uw reflectoren? Dan kunnen wij ze professioneel schoonmaken. Hierbij maken we gebruik van een mobiele wasstraat van Gebr. Geers BV. Elke reflector wordt grondig gewassen en indien nodig brengen we een coating aan na de schoonmaakbeurt.

Reinigen, coaten en uitpoetsen van de coating gebeurt met één apparaat: de semi-automatische carrousel. Deze is ontwikkeld op basis van uitgebreide tests, in nauwe samenwerking met diverse lampenfabrikanten. De resultaten zijn zeer effectief.

Uw reflectorkappen anodiseren

Als het rendement van uw huidige diepgetrokken reflectoren te ver terugloopt, is het niet zinvol meer om de reflector te wassen. Dan kunnen wij uw reflectoren opnieuw laten anodiseren.

Desgewenst nemen wij u alle werk uit handen en zorgen wij ervoor dat de reflector en het koppelstuk worden los geboord. Na het anodiseerproces in Duitsland worden de reflectoren getest en opnieuw in elkaar gezet. U zult verrast zijn door het resultaat!

Reflectorkappen vervangen

Is het niet meer rendabel om uw huidige reflectorkappen te reinigen of te anodiseren, of zijn uw reflectoren kapot of beschadigd? Dan heeft u tot slot de optie om uw huidige reflectorkappen te vervangen door nieuwe reflectoren.

Net als een uitgebreid assortiment kweeklampen heeft Agrolux ook voor vrijwel alle type armaturen die in de markt zijn een passende reflectorkap. Hebben wij geen passende reflectorkap voor uw armatuur, dan gebruiken we koppelstukken om onze Maxilux-reflectoren passend te maken voor uw armaturen.

Meer informatie over onze reflectorkappen en diensten

Merkt u dat dat de lichtopbrengst van uw armaturen afneemt door vervuiling van uw reflectorkappen en twijfelt u of u de reflectoren moet reinigen, anodiseren of vervangen? Neem dan snel contact met ons op via e-mail, telefoon, of het contactformulier.

Met onze jarenlange ervaring en brede kennis van de tuinbouw, kijken we samen naar uw situatie. Vervolgens helpen we u, met eerlijk advies op maat, om de juiste keuze te maken en het rendement van uw assimilatie belichtingsinstallatie weer zo snel mogelijk op het gewenste niveau te krijgen.

Neem contact met ons op