Lampen

LED’s grow together!

hoogste kwaliteit assimilatieverlichting
betrouwbaar advies op maat
slimme, innovatieve oplossingen
Dutch, eigentijds design
snelle, wereldwijde levering

Assimilatiebelichting

Agrolux is dé distributeur van assimilatiebelichting voor de professionele glastuinbouw. Wij passen kweeklampen van hoge kwaliteit toe als onderdeel van onze armaturen. We leveren onze kweeklampen, ook wel assimilatielampen genoemd, wereldwijd om bestaande installaties te vernieuwen en te optimaliseren.

Altijd de juiste lichtarmatuur voor uw kas

Het aantal soorten armaturen voor de glastuinbouw is enorm. Zo heb je bijvoorbeeld gloeilampen, halogeenlampen, compacte fluorescentielampen (CFL), HPS lampen en LED lampen. Welk type kweeklamp u nodig heeft hangt af van uw gewas en uw situatie. Ons assortiment bevat alle soorten kweeklampen van alle toonaangevende merken en onze lampen zijn geschikt voor alle typen armaturen in de markt.

Doordat we meerdere merken kweeklampen leveren, kunnen we u advies op maat geven dat volledig is afgestemd op uw installatie en wensen. Ons doel daarbij is om u een deskundig advies te geven, waarbij we altijd streven naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Op die manier haalt u het maximale rendement uit uw kweeklampen, tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Kweeklampen van alle bekende merken

Agrolux levert een uitgebreid assortiment kweeklampen van bekende A-merken. De assimilatielampen die wij leveren zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle strenge normeringen om wereldwijd ingezet te worden. Zo bent u ervan verzekerd dat de kweeklampen die wij leveren betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. U kunt bij ons terecht voor kweeklampen van onder andere de volgende merken:

  • Philips
  • General Electric (GE)
  • AUVL

Standaard Philips kweeklampen met onze HPS armaturen

Onze armaturen worden standaard geproduceerd met Philips kweeklampen en een Philips ballast. Alle armaturen zijn gekeurd door Philips en met vlag en wimpel geslaagd voor alle tests!

Meer informatie over onze kweeklampen

Elke kas en elke verlichtingstoepassing is uniek en vraagt om specifieke kweeklampen. Wij leveren daarom geen standaard oplossingen, maar helpen u graag met eerlijk advies op maat.

Als kweeklampen groothandel met jarenlange ervaring en brede kennis van de tuinbouw, bieden we u de meest efficiënte assimilatielampen voor uw kas. Omdat onze kweeklampen meestal uit voorraad leverbaar zijn, kunnen we uw wensen al op korte termijn realiseren.

Neem dus snel contact met ons op als u meer wilt weten over onze kweeklampen of één van onze andere innovatieve producten of diensten!

Neem contact met ons op