Hybride oplossing

LED’s grow together!

hoogste kwaliteit assimilatieverlichting
betrouwbaar advies op maat
slimme, innovatieve oplossingen
Dutch, eigentijds design
snelle, wereldwijde levering

Agrolux is uw partner voor LED en Hybride belichting!

De complete productrange van Philips is bij Agrolux leverbaar. Agrolux en Philips zijn een exclusief partnership aangegaan op het gebied van LED. Dit houdt in dat beide partijen hun kennis en ervaring delen met elkaar om zo tot de meest efficiënte oplossing te komen voor alle gewassen in de glastuinbouw.

Het optimaliseren van uw gewas/teelt kan door middel van Son-T en/of LED worden bereikt. De huidige belichte kassen worden in vele gevallen niet optimaal benut met alleen het gebruik van Son-T. De meest donkere weken worden niet voldoende belicht waarbij de gewassen niet hun meeste efficiency bereiken.

Agrolux en Philips hebben gezien dat veel gewassen een bepaalde beperking hebben van belichting in combinatie met de warmte die planten krijgen. Son-T belichting geeft een hoop warmte in verhouding met het hoeveelheid licht wat er af komt. LED zorgt ervoor dat planten meer licht kunnen krijgen zonder de toegevoegde warmte. Hierdoor kunnen gewassen optimaal groeien, zowel in de donkere periode als in de zonnige periode om gewassen aan het werk te zetten.

Elke situatie, elke kas, elk type gewas heeft een uniek recept nodig om optimale benutting van licht en warmte te krijgen. Hierdoor hoeven ondernemers niet te schuiven in plantdata en/of het aantal uren belichten per etmaal.

Zoek contact met Agrolux om u te informeren over de laatste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van glastuinbouw en belichting.

Neem contact met ons op