Hoger rendement

20150402-M063.jpg
Hoger rendement? Vraag advies!

Agrolux helpt u als tuinbouwondernemer om het hoogst haalbare rendement te halen uit uw situatie. Dat kunt u op verschillende manieren bereiken, niet alleen door méér licht te installeren. U kunt ook hoger rendement bereiken door slimme keuzes te maken. Bijvoorbeeld:

  • gebruik van verschillende reflectoren
  • kiezen voor een ander kleurenspectrum
  • toevoegen van led-belichting
  • schakelen van armaturen

Grote besparing door elektronische armaturen

In de meeste gevallen wordt het rendement verbeterd door het lichtniveau te verhogen. Oude installaties met conventionele armaturen worden vervangen door elektronische armaturen. In de meeste gevallen lijkt een elektronische installatie duurder dan een oude conventionele. Bij Agrolux kijken we echter naar het rendement en de langetermijnaspecten van ondernemen. Dan blijkt conventionele belichting veel minder voordelig: die genereert een laag lichtniveau, anders dan elektronische armaturen. Doordat elektronische armaturen door middel van een printplaat worden gereguleerd, valt er veel stroom te besparen op de lange termijn.

Wat is de beste belichtingsoplossing voor uw kwekerij?

Agrolux verdiept zich in uw specifieke situatie om te bepalen hoe het hoogste rendement kan worden behaald. Op basis van een lichtplan kijken we samen met u wat de beste oplossing is. We lichten u graag voor over de mogelijkheden om uw gewas of teelt te optimaliseren! Bel of mail ons voor een afspraak.